Bestelinformatie

Alle bestelinformatie over bestellen bij Verstickerd op een rij:

Veilig winkelen

Bij Verstickerd.com winkel je gegarandeerd veilig.

• beveiligde verbinding tijdens het bestellen (SSL)
• gebruik van een beveiligde internetkassa in samenwerking met Mollie.

 

Betaling

Bij Verstickerd kun je ervoor kiezen je bestelling vooruit óf achteraf te betalen.

 

Vooruit betalen

Bij een vooruitbetaling wordt je bestelling in behandeling genomen nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Je kunt op de volgende manieren vooruit betalen:

• met iDEAL
• met Bancontact/Mistercash
• met Sofort Banking
• met Mastercard
• met Visa

Kies je voor één van deze betaalmethoden dan wordt je betaling verwerkt door Buckaroo. Je betaalt geen transactiekosten.

 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,75. Wanneer je voor € 35,- of meer bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Voor verzending naar het buitenland rekenen wij altijd € 3,75, ongeacht het bestelbedrag. Wij verzenden wereldwijd.

 

Snelle levering

De verzendtermijn is binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling.

 

Door de brievenbus

Je bestelling wordt verzonden met PostNL en het pakketje past gewoon door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn om je bestelling te ontvangen.

 

Preview

Wij maken jouw stickers volgens de getoonde preview. Inclusief het gebruik van hoofdletters, kleine letters en spaties. Het formaat van de sticker dat in de preview wordt getoond is niet gelijk aan het vermelde formaat van de sticker die je hebt gekozen. De getoonde preview is een indicatie van het werkelijke resultaat. Hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. Zo kan het voorkomen dat er sprake is van een kleine kleurafwijking van de echte stickers ten opzichte van de online preview. Dit heeft te maken met de instellingen van je beeldscherm. Op de stickers staat in kleine letters Verstickerd vermeld.

 

Herroepingsrecht

Niet-gepersonaliseerde producten mogen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Stuur de producten binnen veertien dagen terug. Binnen vijf dagen betalen we jou het volledige aankoopbedrag terug. Stuur je de gehele bestelling retour, dan betalen wij ook de kosten van de heenzending.

 

Uitsluiting herroepingsrecht

Heb je gepersonaliseerde producten besteld en betaald, dan nemen we jouw bestelling direct in productie. Vanwege het persoonlijke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van je bestelling te vervallen. Een bestelling kan wel worden geannuleerd als je gekozen hebt voor een overboeking en de betaling nog niet hebt gedaan.

 

Garantie

Naast de wettelijke garantie, geldt bij Verstickerd aanvullende garantie. Op de strijklabels krijg je drie maanden garantie. Op de overige stickers krijg je een jaar garantie. De garantie houdt in dat de stickers en labels voldoen aan de specificaties die genoemd zijn op de website en in de gebruiksaanwijzing. De garantie geldt alleen wanneer je bij het aanbrengen en gebruiken van onze producten nauwkeurig de meegeleverde gebruiksaanwijzing hebt opgevolgd. In het geval dat een product niet voldoet aan de hier gestelde garantie stuur je het aan ons retour en heb je recht op een vervangend product. Dit wordt je kostenloos toegestuurd. Voldoet ook het nieuwe product niet aan de gestelde garantie, dan kun je aanspraak maken op onze ‘niet goed, geld terugregeling’.

 

Klacht

Ben je niet tevreden over onze producten of service, laat het ons dan direct weten. Je kunt je klacht melden per e-mail of telefoon. Je ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen, een reactie.

 

Problemen met bestellen

Lukt het je niet, om welke reden dan ook, een bestelling via onze website te plaatsen? Neem direct contact met ons op. Wij voeren de bestelling voor je in. Lees voor meer bestelinformatie ook onze Algemene voorwaarden.

 

Contact en vragen over  bestelinformatie

Heb je een vraag over de bestelinformatie, neem dan contact met ons op. We zijn je graag van dienst! E-mail naar klantenservice@verstickerd.com of bel naar +31(0)38 202 25 32.

De waardering van www.verstickerd.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 458 reviews.