Naamstickers kinderdagverblijf

Handige naamstickers voor op het kinderdagverblijf

Op zoek naar een leuke manier om de kapstokjes, zitplekken of drinkbekers van de kinderen op jouw kinderdagverblijf te labelen? Dan zijn onze naamstickers voor een kinderdagverblijf de beste oplossing. Bij ons vind je de leukste stickers voor de hele groep. Je bestelt gemakkelijk een groepspakket naamstickers voor het hele kinderdagverblijf. In elk pakket zit vier maal een velletje met tien stickers. In totaal krijg je dus veertig stickers: vier voor elke leerling. Die naamstickers voor het kinderdagverblijf kun je overal op plakken, bijvoorbeeld:

– Broodtrommeltjes
– Drinkflesjes of glazen
– Kapstokhaken
– Mappen
– Tafeltjes en stoelen
– Knutselspulletjes

Naamlabels kinderopvang voor jongens en meisjes

In onze handige webshop vind je naamstickers kinderdagverblijf voor jongens en meisjes. De stickers voor jongens hebben stoere kleuren als blauw en groen. Naast de naam staat een plaatje, bijvoorbeeld van een voetbal of een ridder. Meisjesstickers zijn verkrijgbaar in zachte kleuren met lieve plaatjes van dieren en bloemen. Per kind kun je een plaatje kiezen dat bij hem of haar past. Je zit hier natuurlijk niet aan vast: vind een jongen juist een meisjessticker leuk, of andersom, dan kun je bij onze naamstickers voor het kinderdagverblijf gewoon hun naam bij die sticker invullen.

Algemene naamstickers voor de kinderopvang

Ook als je de naamstickers algemeen wilt houden en geen onderscheid wilt maken tussen jongens en meisjes hebben wij de perfecte naamstickers voor jouw kinderdagverblijf. Deze stickers hebben alleen de naam van het kind in een leuk, speels lettertype. Met de verschillende kleuren houd je de stickers gemakkelijk uit elkaar. Zo nemen de kinderen nooit meer per ongeluk de verkeerde jas of spulletjes mee naar huis. Naamstickers in het kinderdagverblijf kunnen ook gebruikt worden om de broodtrommeltjes en bekers van de kinderen te labelen. Een leuk en handig cadeautje om mee te geven. Goed om te weten: onze stickers kunnen mee in de vaatwasser en wasmachine.

Sterke stickers voor de kinderopvang

Onze stickers kunnen wel tegen een stootje. Wordt er op de stickers van de kinderopvang gemorst of geknoeid? Geen probleem. De stickers kunnen gemakkelijk mee in de vaatwasser of in de wasmachine. Wanneer ze op een babyflesje geplakt zijn kunnen ze ook mee in de sterilisator. Dat maakt onze naamlabels voor de kinderopvang zo bijzonder. Ze blijven mooi en zullen niet zoals gewone stickers vervagen of afbladderen. Daardoor zijn ze voor elke toepassing geschikt. 

Gemakkelijk online naamstickers kinderdagverblijf bestellen

Je bestelt de naamstickers voor jouw kinderdagverblijf met gemak online. Bestel je drie of vier groepspakketjes aan stickers? Dan krijg je van ons 15% korting op je bestelling. Bij vijf of meer groepspakketten loopt dat zelfs op tot 20%! Zo voorzie je alle kids van hun eigen naamstickers op de kinderopvang. 

Wij verzenden de bestelling binnen vier werkdagen. Je kunt ervoor kiezen van tevoren of achteraf te betalen. Handig om te weten: onze naamstickers passen gewoon door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor het pakketje.

Makkelijk en veilig jouw naamlabels bestellen

Jouw persoonlijke naamstickers bestel je bij ons gemakkelijk en veilig online. Je kunt er bij ons voor kiezen om je bestelling van tevoren of pas achteraf te betalen. Dat maakt het bestellen van jouw naamstickers wel zo makkelijk. We verzenden je stickers binnen vier dagen na het bestellen, waardoor je ze snel in huis hebt. Je bestelling wordt gewoon in de brievenbus geleverd. Als je vragen hebt over onze leuke stickers of over jouw bestelling, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Je bereikt ons via de mail (info@verstickerd.com). We horen graag van je!

De waardering van www.verstickerd.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 458 reviews.