Veilig bestellen en betalen

Beveiligde verbinding

Op Verstickerd.com winkel je gegarandeerd veilig en kun je veilig bestellen door gebruik te maken van beveiligde betaalmethoden.

Tijdens het invoeren van je bestelling én wanneer je betaalt is de verbinding tussen jouw computer en www.verstickerd.com beveiligd. Via SSL worden alle bestel- en betaalgegevens versleuteld verzonden. Je herkent deze veilige SSL-verbinding aan het slotje in de browser. Zo weet je zeker dat je persoonlijke gegevens alleen verzonden worden aan Verstickerd.

 

Veilig betalen: vooruit of achteraf

Verstickerd laat je ervoor kiezen je bestelling vooruit óf achteraf te betalen. Onze samenwerking met Buckaroo verzekert je ervan dat de financiële afhandeling van je bestelling via beveiligde verbindingen tot stand komt en dat je privacy gewaarborgd is.

 

Vooruit betalen

Bij een vooruitbetaling wordt je bestelling in behandeling genomen nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Je kunt op de volgende wijzen vooruit betalen:

• met iDEAL
• met Bancontact / Mister Cash
• met Sofort

Kies je voor één van deze betaalmethoden, dan wordt je betaling verwerkt door Buckaroo.nl. Je betaalt geen transactiekosten.

 

Achteraf betalen

Wil je liever achteraf betalen? Kies dan voor een acceptgiro. De factuur met acceptgiro ontvang je enkele dagen na het plaatsen van je bestelling (wordt per e-mail toegezonden). Je hebt 14 dagen de tijd om te betalen. Voor betalen met een acceptgiro wordt € 2,95 administratiekosten in rekening gebracht. Voor het betalen met acceptgiro dragen wij de rechten met betrekking tot het verschuldigde aankoopbedrag over aan Capayable. De betalingsvoorwaarden van Capayable zijn hierop van toepassing. Om na te gaan of je voor betalen met acceptgiro in aanmerking komt wordt er tijdens het bestellen om aanvullende gegevens gevraagd. Betalen met acceptgiro is alleen mogelijk als:

• het aankoopbedrag tussen € 10,00 en € 350,00 ligt
• je een bestelling plaatst als particulier
• het factuur- en bezorgadres in Nederland ligt
• jouw verzoek om te betalen via Capayable door Capayable geautoriseerd wordt

De waardering van www.verstickerd.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 291 reviews.