Naamstickers

De mooiste naamstickers in diverse soorten en maten

Ben je op zoek naar leuke naamstickers met de naam van jouw kleine? Dan ben je bij Verstickerd aan het juiste adres. Onze naamstickers kun je precies vormgeven zoals jij het wilt. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een leuk plaatje dat helemaal bij jouw kind past, een unieke kleur en een eigen lettertype. Je kunt je naamsticker bij ons zelf ontwerpen. Daarmee maak je zelf de leukste originele naamstickers voor je kind of baby.

Een naamsticker is handig

Onze naamstickers zijn super handig. Je kunt ze overal op plakken, van potloden tot kleding en broodtrommeltjes. Daarmee zorg je ervoor dat de spullen van jouw kleine nooit meer kwijt raken. Handig voor de spulletjes die meegaan naar school of naar de kinderopvang. Met een kleurrijke en originele naamsticker weet iedereen in één oogopslag van wie de spullen waar je ze op plakt zijn. 

Bij ons kun je onder andere de volgende naamstickers bestellen:

      -Ministickers: dit zijn stickers van een klein formaat die je op de kleinste spulletjes kunt plakken. Zo’n naamsticker past bijvoorbeeld zelfs op een potlood.
      -Ronde naamstickers: deze hebben een ronde vorm en zijn met of zonder plaatje te bestellen.
      -Halfronde naamstickers: de halfronde naamstickers hebben ruimte voor een leuke illustratie, met daaronder de naam.
      -Voordeelpakket: in het voordeelpakket zitten 40 stickers van verschillende formaten: grote en kleine naamstickers, ronde stickers en ministickers.

Naamstickers van hoge kwaliteit

Wist je dat onze naamstickers van een hoge kwaliteit zijn? Dat betekent dat ze, anders dan normale stickers, lang mee zullen gaan. Een naamsticker van Verstickerd verkleurt niet en is krasbestendig, waardoor hij niet snel zal beschadigen. Onze naamstickers kunnen mee in de vaatwasser, wasmachine, magnetron en sterilisator. Hierdoor blijven de spulletjes waar je de naamstickers op plakt altijd schoon en hygiënisch. Wil je een naamsticker verwijderen, bijvoorbeeld omdat je het ding waar hij op is geplakt wil verkopen? Dat gaat met gemak. Er blijven daarbij geen lijmresten achter op de spullen.

Unieke naamstickers voor jouw baby

Omdat je de naamstickers zelf kunt ontwerpen maak je de naamstickers voor je baby of kind echt uniek. Klik maar eens op een van de opties; op elke productpagina vind je een handige tool waarmee je met gemak je eigen stickers ontwerpt. Kies een lieve kleur die bij je kleintje past en maak de sticker als je dat wilt compleet met een illustratie. Je kunt ook het lettertype van de naam zelf uitkiezen. We hebben verschillende leuke lettertypes voor je klaargezet. In een handomdraai ontwerp je de leukste naamstickers.

Naamstickers voor je kind

Wil je meteen goed aan de slag met naamstickers? Kies dan voor ons voordeelpakket. Daarin vind je vier verschillende soorten naamstickers die je op allerlei spullen kunt plakken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke ronde naamsticker voor op de broodtrommel, ministickers voor de kleurpotloden en een grote sticker voor de beker. Alle stickers zijn voorzien van een leuk plaatje dat je zelf of samen met je kind uit kunt kiezen. Je vindt per soort tien stickers in het voordeelpakket; dat zijn er wel 40 in totaal! Op de grote stickers kun je twee regels tekst kwijt. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld je adres of telefoonnummer aan de sticker wilt toevoegen. Met naamstickers raak je nooit meer spulletjes kwijt.

Gemakkelijk naamstickers bestellen

Bij Verstickerd bestel je goedkope naamstickers gemakkelijk online. Ben je op zoek naar een mooie deursticker of een kledingsticker? Ook die vind je op onze website. Al onze stickers zijn volledig te customizen. Bestel je vandaag, dan doen we je stickers binnen vier werkdagen op de bus. De stickers kunnen gewoon door je brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven voor het pakketje.

Neem voordat je met je nieuwe naamstickers aan de slag gaat eens een kijkje in onze leuke handleiding; daar vind je precies hoe je jouw naamstickers het beste kunt plakken. Heb je een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op ons email adres klantenservice@verstickerd.com of ons bellen op het nummer 0229 763500.

Onze vrolijke Naamstickers zijn echt super handig! Deze stickers kun je overal op plakken, je kunt het zo gek niet bedenken en hierdoor zijn je spullen goed herkenbaar.

 

De waardering van www.verstickerd.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 304 reviews.